HOT BAKER

CALL NOW: +30 210 9938168

Προτασεις συνεργασιας

Wholesale Proposal

translating … Like this:Like Loading…

Learn more

Proposal for bakery

translating … Like this:Like Loading…

Learn more

Proposal for Cafe

translating … Like this:Like Loading…

Learn more

Hotel Proposal

translating … Like this:Like Loading…

Learn more

Προϊόντα μας – Video

μπισκοτα φραουλα Learn more

Strawberry Cookies

OPEN COOKIES FRUITS

ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΟΛΙΚΗΣ Learn more

Plum Cookies

OPEN COOKIES FRUITS

σοκολατοπιτα ατομικη Learn more

Orange Pie Cookies

TARTES

μπισκοτο με μαρμελαδα πορτοκαλι Learn more

Orange Cookies

OPEN COOKIES FRUITS

διάιτης Learn more

Open Top Diet Cookies

OPEN COOKIES PRALINE

σοκολατοπιτα ατομικη Learn more

Chocolate Pie Cookies

TARTES

Μπισκότα γεμιστή με μαρμελαδά κεράσι Learn more

Cherry Cookies

OPEN COOKIES FRUITS

Μπισκότα γεμιστή με μαρμελάδα βερύκοκο Learn more

Apricot Cookies

OPEN COOKIES FRUITS

Μπισκότα γεμιστά με πραλίνα καπούτσινο Learn more

Cappuccino Cookies

OPEN COOKIES PRALINE

Μπισκότα γεμιστή με πραλίνα μπανάνα Learn more

Banana Praline Cookies

OPEN COOKIES PRALINE

Μιλόπιτα ατομίκη Learn more

Apple Pie Cookies

TARTES

Μπισκότα γεμιστή με μαρμελάδα μήλο με κανελά Learn more

Apple Cookies

OPEN COOKIES FRUITS

Hotel Proposal

translating … Like this:Like Loading…

Learn more

Η ομαδα μας

Chris

Christos Papadopoulos

Owner and General Manager | Ιδιοκτήτης και Γενικός Διευθυντής

Marios-2-fin

Marios Hasiotis

Sales και Διευθυντής της Επικοινωνίας

ANDREAS-FIN

Andreas Pasvadis

Production Coordinator & Quality Control | Συντονιστής της Παραγωγής & Ποιοτικού Ελέγχου

Luchia-Petkou

Lucia Petcou

Processing Engineer | Τεχνολόγος της παραγωγής

Find us on Facebook

Like our page at the Facebook and be updated with all our new products ideas

Επικοινωνία

HOT BAKER

Greek industry of confectionery products

PAPAFLESSA 13, ELLINIKO, 16777

ATHENS, GREECE

TEL.: +30 210 9628700, +30 210 9938158

Email: info@hotbaker.gr

Email #2: hotbaker@gmail.com

 

 

%d bloggers like this: